Ани Цолова открадна бизнеса на колежка! Откъде водещата изкара толкова пари за новия проект?

ани цолова2

Бизнесът, който Ани Цолова започна след раздялата си с журналистиката, май ще се окаже краден, дочу HotArena. Бившата водеща на Би Ти Ви и Нова разкри миналата седмица, че ще води обучения по публично говорене. Проектът бе обявен като „авторски“. Идеята за него обаче поразително напомня вече съществуваща дейност, която развива нейна колежка с 25 годишен стаж в националното радио. В сайта на Цолова и рекламния й клип също има сходство с конкуренцията.

Бившата радиожурналистка Радомира Михова споделя директно на страницата на новоизлюпената си конкурентка:

„Здравейте, Ани! Пиша ви, защото се почувствах неловко, когато видях цели изрази във Вашето видео, които смущаващо са еднакви с тези от сайта (Радомира посочва собствения си сайт – б.а.). И правя уточнение, че моят проект „Успешен глас“ от една година е действащ. Автор на идеята и реализацията е на Евтим Чакъров“.

Отговорът на Анна Цолова е: „Радомира Михова, за първи път виждам сайта ви. Очевидно и двете сме тръгнали по един и същ път. И много други хора са в тази писта. Вярвам, че не искате да спекулират с това, което сте написали на стената ми. И затова ви пожелавам успех!“.

Важен въпрос, който засега няма отговор, е откъде Анна е взела пари за нови си бизнес. Съдейки по качеството на рекламния й клип, трябва да струва поне 3 000 лева. Зад рекламната кампания също трябва да стои сериозна сума, а в същото време Цолова месеци наред не е ходила на работа, пише „Уикенд“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ