Ани Цолова се забърка в страшен скандал, открадна бизнеса на колежка

Ани Цолова

Бизнесът, който Ани Цолова започна след раздялата си с журналистиката, май ще се окаже краден. Бившата водеща на Нова твразкри миналата седмица, че ще води обучения по публично говорене.

Проектът бе обявен като авторски. Идеята за него обаче поразително напомня вече съществуваща дейност, която развива нейна колежка с 25 годишен стаж в националното радио. В сайта на Цолова и рекламния й клип също има сходство с конкуренцията.

Бившата радиожурналистка Радомира Михова споделя директно на страницата на новоизлюпената си конкурентка.

„Здравейте, Ани! Пиша ви, защото се почувствах неловко, когато видях цели изрази във Вашето видео, които смущаващо са еднакви с тези от сайта (Радомира посочва собствения си сайт – б.а.). И правя уточнение, че моят проект „Успешен глас“ от една година е действащ. Автор на идеята и реализацията е на Евтим Чакъров“.

Отговорът на Анна Цолова е: „Радомира Михова, за първи път виждам сайта ви. Очевидно и двете сме тръгнали по един и същ път. И много други хора са в тази писта. Вярвам, че не искате да спекулират с това, което сте написали на стената ми. И затова ви пожелавам успех!“.

Важен въпрос, който засега няма отговор, е откъде Анна е взела пари за нови си бизнес. Съдейки по качеството на рекламния й клип, трябва да струва поне 3 000 лева. Зад рекламната кампания също трябва да стои сериозна сума, а в същото време Цолова месеци наред не е ходила на работа, пише седмичник.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ