„Обединени патриоти“ проговориха за арестувания шеф на Държавна агенция за българите в чужбина: Ето кой го е назначил…

Обединени патриоти

Обединени патриоти излязоха с позиция по повод арестувания рано тази сутрин шеф на Държавната агенция за българите в чужбина. В нея се казва, че напълно подкрепят работата на разследващите и настояват всички уличени в корупция лица да получат най-тежки наказания.

Петър Харалампиев е арестуван рано тази сутрин в дома си и му е повдигнато обвинение за участие в организирана престъпна крупа и подкуп. Той е председател на движението „БГ Патриот“, което не е част от никоя партия от коалицията, а е от гражданската квота на „Обединени патриоти“.

Ето и становището на Обединен патриоти:

Във връзка с появилата се информация за акция на Специализираната прокуратура в Държавната агенция за българите в чужбина и последвалите арести на лица заради съмнения в участие в корупционни схеми, искаме категорично да заявим, че напълно подкрепяме работата на разследващите и настояваме всички доказано виновни лица да получат възможно най – тежките наказания, предвидени в българското законодателство. 

Нашата политика винаги е била да се дава българско гражданство на всеки етнически българин, независимо от това къде живее. Ако някой служител си е позволил да злоупотребява със служебното си положение и да нарушава правилата за работа на Агенцията и законите на страната, той трябва да понесе последиците за това.

Председателят на ДАБЧ не е член на нито една от партиите в Коалицията „Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО“. Той е лидер на гражданското движение „Бг Патриот“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ