Г-н Цацаров, а зелените олигарси кога? Или кафето в Банкя им е алиби?

received_258574111525089

Като се почнаха арести, та цяла неделя! Че и отгоре.. Миньовци, Вълчовци, Баневци и още една дузина такива завлякоха качулките към арестите.

Други като Прокопиев живеят в каолиновата смрад на задаващата се подобна участ.

Похвална активност на прокуратурата.

Прави впечатление обаче, че тя е безкрайно толерантна към един спектър на мафията – Зеления. Оставаме с неприятното чувство, че е достатъчно като атаман Тома Белев през неделя да носи кафе на кортовете на Банкя, за да си плува безгрижно в реки от стотици милиони левове!

А е хубаво малко кашони с документи да се изнесат и от офисите на педеХрастите. Токувиж се разбрало, че и някои техни уклони не са безплатни. Освен джендерските.

За последните години Зелените са усвоили над 500 милиона лева! Да поразследва малко прокуратурата тези пари как са отчетени, НА КОГО са отчетени, за какво са отишли. Вярно, трудно се осчетоводяват 50 милиона за местене на тъжни ленивци на зелена ливада, но според нашето законодателство такова трябва да се върши.

Няма логика в цялата територия от една държавна поръчка да се крадат 50 процента, само при Зелените – нищо. Тогава откъде накъде такива като Венелин Петков ще превръщат ефирите си в бастиони на томабелевщиата? Безплатно подобни неща не се правят. А 50 лева за присъствие на протест откъде? И всички ли журналисти от радиото, които са били медиатори срещу десетки хиляди левове хонорар, са ги декларирали?

А вярно ли има похарчени умопомрачителни суми за гостуване на Зелени олигарси на морски симпозиуми в Ница? Че то Монте Карло, дето се крият истинските такива, е на един лемур място.

И не като последна точка, има ли друг бизнес у нас за половин милиард, който не само не е разследван от Прокуратурата, но и даже ревизия е му е правена?

Ако цената на всичко това са неделните кафета в Банкя, да хващаме и ние ракетата!


One comment

  • Павлин Драганов

    30.10.2018 at 18:08

    „Зеленият“ активист Борислав Сандов и млади червени активистки щастливо снимани пред рекламен плакат на фондация „Фридрих Науман“-фондацията, която финансира соц. партията в България и други соц. партии.
    Поредното доказателство, че „зелените“ са кърваво червени.От там произтича генезиса на любимото занятие на „зелените“ да се хранят единствено и само с парите на данъкоплатеца.
    Снимка може да видите тук: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009302188050&ref=bookmarks

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ