Случи се: Лепнаха фиш на патрулка в Пловдив (Снимка)

640-420-krajba-na-kola

Нещо невиждано стана в Пловдив. Полицейска патрулка се оказа с фиш за неправилно паркиране, лепнат на шофьорското стъкло. Полицейският автомобил е заснет в крачка на улица „Капитан Райчо“. Засега обаче не е ясно кой е сложил фиш на колегата си, пише „Марица“.

Снимка на чудото се появи тази сутрин във фейсбук групата „Забелязано в Пловдив“ и възвърна усещането за справедливост в хилядите санкционирани по този начин шофьори.

Кадърът събра и десетки коментари. Част от потребителите бранят униформените, като казват, че по време на изпълнение на служебни задачи имат право да спират по този начин.

Други обаче ги контрират с твърдението, че правилата са за всички, особено когато се създават предпоставки за ПТП. „ В случая полицейската кола е влязла в насрещното на еднопосочна улица и е спрула вляво до тротоара, където има знак „Спирането забранено“, обяснява друг познавач на закона.

„Водачът на колата трябва да си плати глобата, а не МВР като собственик. В противен случай излиза, че ние плащаме неговата санкция“, разсъждава трети.

„Това е общинска полиция , точно те лепят бележките. 100% някой го е отлепил от собствената си кола и го е лепнал на тяхната .Ако снимачът беше снимал бележката отблизо , щеше да се разбере“, изказва мнението си друг потребител.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ