Шефът на ОДМВР-Русе с нови разкрития за бруталното убийството на Виктория Маринова! (ВИДЕО)

Северин съд1

Полицията проверява твърденията на обвинения в убийството на тв водещата Виктория Маринова – Северин Красимиров, че е бил под въздействието на дрога. Това заяви директорът на ОД МВР-Русе старши комисар Теодор Атанасов на въпрос на журналисти дали действително Северин е употребил „кристали“ в нощта преди убийството. 

„Това са негови обяснения които подлежат на проверка. Както знаете, в момента върви наказателно производство“, заяви Атанасов, цитиран от rusemedia.com.

Той каза още, че в полицията не е подавана жалба, че Виктория Маринова е имала пререкания с трима души в седмицата преди смъртта й, както бе тиражирано в някои медии. Не са постъпвали и жалби от други жени, че са били следени и закачани преди инцидента.

Директорът на ОД МВР-Русе коментира още, че е имало голяма активност на „горещия телефон“, който полицията отвори след убийството за допълнителна информация по случая. Много граждани са се обаждали с готовност и желание да помогнат на разследването, каза Атанасов.

Припомняме, че тялото на 30-годишната журналистка беше открито на 6 октомври, на крайбрежната алея в Русе. Тя е била убита по особено жесток начин, като преди това е била изнасилена. За зверството е задържан 21-годишният Северин Красимиров от Русе.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ