Разгриха го: Ето го името на изрода убиец от жк. „Надежда“ (Снимка)

1540882551-35356737-1867612839926847-6922882816044695552-n

26-годишният мъж, задържан за убийството на 23-годишна жена и 1-годишно момиченце, се казва Викторио Александров.

Припомняме, че той и детето са открити на бензиностанция край Горни Богров късно снощи. Мъжът гръмнал момиченцето, което е издъхнало няколко часа по-късно в „Пирогов“. Направил е и опит за самоубийство, но неуспешен. Заподозреният за двойното убийство е без опасност за живота, съобщиха от спешната болница.

За намирането му съдействал бащата на задържания, който е бил открит в жилище в столичния квартал „Хаджи Димитър“. Страшна трагедия! Почина момиченцето, простреляно от убиеца от „Надежда“, той обаче… Мъжът е работел като охранител и има законнопритежавано оръжие. Днес се очаква полицията да направи повторни огледи на двете местопрестъпления.

Мъжът е работел като охранител и има законнопритежавано оръжие. Днес се очаква полицията да направи повторни огледи на двете местопрестъпления.

Снощи бе отрит трупа на 23-годишна жена в столичния квартал „Надежда“. Тя е издъхнала от две огнестрелни рани. Тялото бе открито от майка й, която установила, че детето на младата жена – момиченце на 1 година, липсва от апартамента.

Заподозрян за убийството е мъжът, с когото живеели на семейни начала. Към момента мъжът е контактен. Не се знае дали е признал за извършеното убийство. По данни седмица преди тежкото престъпление двамата са се скарали.

Тогава 26-годишният мъж се изнесъл от общото жилище. 26-годишният мъж, който застреля приятелката и детето си, е без непосредствена опасност за живота, съобщи тази сутрин говорителят на УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов“ Мария Пойразова. Тя уточни също така, че 1-годишното дете е било докарано в болничното заведение в изключително тежко състояние. Въпреки всички усилия на лекарите детето е починало.

От 10.00 часа в зала 2 на 4 етаж на Съдебната палата ръководителят на Софийска градска прокуратура г-жа Емилия Русинова и директорът на СДВР г-н Ивайло Иванов ще дадат брифинг по повод убийството в кв. „Надежда“, съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата на Р България.

Появиха се първи снимки от мястото, където са били открити с огнестрелни рани телата на дете и мъж (предполагаемия убиец на 23-годишната жена в София) на бензиностанция край Горни Богров. Мъжът се е криел край населеното място. При идването на екипи на полицията той първо е прострелял дъщеря си, 1-годишното момиченце, след което е опитал да се самопростреля неуспешно, гласи информация от МВР.

Източник: „БЛИЦ“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ