Църквата наказва Лозанова? Отец Големанов избухна: Николета се подиграва с Христос, може да има…

Николета хело0

„Николета Лозанова да внимава, може да има наказание. Да внимава да не й се случи нещо! Това, което прави е провокация. Това е подигравка с Исус Христос, с църквата!“, разгневи се отец Големинов.

„България Днес“ потърси експертното мнение на единствения у нас свещеник екзорсист, който обяви война на тъмните сили. Повод за страховития му коментар са новите снимки на Николета.Плеймейтаката е до гуша затънала в духа на западния празник Хелоуин. Готова е с костюма си и чака с нетърпение четвъртък вечерта да се покаже като най-страховитата на Вси Светии. Тази година силиконката е избрала да бъде Монахинята – злокобна хорър героиня от едноименния филм, минал по кината преди няколко седмици.

Половината от лицето и е демонично, а другата половина без грим. Монахинята си има същинска килимавка, но дотук с официалните църковни одежди. Надолу продължава с тънък сатенен муселин, който приключва с гръм и трясък между краката и. От кръста надолу има лачени ботуши високи един метър. Зърната на гърдите й са покрити с черен изолирбанд, изобразяващ обърнати кръстове – изключителен знак на Антихриста.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ