Излязоха първи СНИМКИ на Дарина, убита с дъщеря ѝ в ж.к. „Надежда“!

дарина4

Убитата млада жена в столичния квартал жк. „Надежда“ е Дарина Министерска. От профила й в социалната мрежа става ясно, че тя е била много активна в последния месец и нищо не е предвещавало трагедията.

Младата жена постоянно е споделяла снимки и видеа на дъщеря си Никол. Има и няколко снимки с бащата на детето Викторио, с когото е живяла на семейни начала. Припомняме, че след като е извършил убийството на 23-годишната жена, мъжът е прострелял дъщеричката си в окото в района на Горни Богров, а после е направил неуспешен опит за самоубийство.

На 29 август Дарина е обновила снимката на корицата си във „Фейсбук“. На снимката са тя, Викторио и малката Никол. Преди месец 1-годишното момиченце е проходило.

Двамата са имали и куче „Ротвайлер“ на име Лори. Вероятно Министерска не е искала сериозно обвързване, съдейки по друга картинка с послание, споделена от нея.  В профила на убиеца от „Надежда“ пък не се забелязва нито една обща снимка на двамата.

В социалната мрежа приятел на Дарина зове за „смърт на този изверг“, визирайки убиецът й Викторио. Публикуваме текстът без редакторска намеса.

„Смърт за този изверг който уби мойта приятелка Дарина снощи и нека да се вдигнем в подкрепа на мойте приятели и близки Георги Министерски и Ваня Министерска. В памет на Дарина Министерска и нейното съкровище. Моля Ви всички да помогнем. Споделяй те го. Мойте исренни съболезнования!“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ