Лили Иванова сътвори огромен гаф: Излъга 12 000 почитатели! Обвиниха я, че пее на…

Лили Иванова

Лили Иванова е излъгала над 12 000 почитатели, които напълниха трите й концерта в зала 1 на НДК миналата седмица.

Примата рекламираше изявите си с трите си нови песни, в една от които участва световноизвестен музикант. Феновете очакваха, че ще го видят до нея на сцената, но вместо това чуха изпълнението му на плейбек, което породи съмнения дали останалите песни в рецитала са изпети и изсвирени на живо.

„Мигът на любовта“ е песента, в която участва Жилберто Перейра, той е един от най-популярните изпълнители на танго репертоар и ученик на Астор Пиацола“, се казва в рекламно прессъобщение, което изпратиха до „Телеграф“ спонсорите на 79-годишната звезда.

„Почувствах се излъган, тъй като билетите са по 150 лева. Чу се едно акордеонче в песента, но на сцената нямаше такъв инструмент. Дали и нейният глас не е бил записан, както на много други нейни концерти в НДК през годините. На всичко отгоре лъже, че тя е първата, която пее три поредни вечери в тая зала, а петилетка по-рано го направи Николина Чакърдъкова“, ожали се пред Телеграф един от присъствалите почитатели.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ