Майката на убитата Дарина разплака България с шокиращ разказ за домашно насилие

Заснемане

Шокиращ разказ за домашно насилие е е публикувала преди година майката на застреляната от мъжа си Дарина Министерска – Ваня. Жената, която е икономист и работи в частна фирма, е разказала за историята на младо семейство, в което жената става жертва на мъжа си скоро след като става майка и ражда първото им дете. Дали Ваня е имала притеснения за дъщеря си и нейната история ли разкрива, не става ясно от написаното, но явно Министерска е имала притеснения в тази посока, личи от написаното.

От профила на жената в социалната мрежа става ясно, че тя и съпругът й Георги не са общували много с младото семейство на дъщеря й Дарина и зетят Викторио, който вчера уби жена си, а после и едногодишната си дъщеричка Никол. Последните снимки на Министерски с тях са от преди година. Бабата и дядото не са публикували фотоси с внучето, както и други общи преживявания.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ