ГЕРБ отговориха на БСП с извънреден брифинг за критиките към бюджета!

герб

Партия ГЕРБ дава извънреден брифинг в Народното събрание. На пресконференцията ГЕРБ отговори на критиките на БСП за бюджета за догодина.

Тази пресконференция е във връзка с твърденията на БСП от по-рано. Сега ще им обясним как се събират повече приходи в бюджета. Повечето приходи се събират с изсветляването на икономиката. През 2009 година сивата икономика беше 35%, сега е под 5%. Затова и бюджетът се увеличава“, коментира Александър Иванов от ГЕРБ.

„Повече пари се събират и от по-добрата работа на приходните агенции“, каза още той

„През последните години средната работна заплата се е увеличила 3 пъти. Това го казваме не само ние, но и Световната банка и Европейската централна банка“, уточни депутатът.

„Слаби съветници има г-жа Нинова. Те не са запознати и с моментната обстановка“, коментира Иванов и добави: „Нашите политически опоненти стават все по-невъздържани и все по-крайни неистини говорят.“

„Решете проблемите във вашата къщичка, не ги пренасяйте в държавата. Оставете ни да работим“, призова народният представител.

„Когато г-жа Нинова пише алтернативен бюджет, я моля да не пише същата глупост като „Визия за България“. Напъните на БСП да обикаля страната и да се среща с 4-5 човека, служебно извикани, не доведоха до нищо. Алтернативният бюджет също няма да доведе до нищо, защото той е дело на същите хора, които сътвориха тези три безсмислени вота на недоверие без никакви мотиви, както и тази книжка в червена обвивка, която няма как да нарека „Визия за България“, категоричен е Маноил Манев от ГЕРБ.

„Вземете пример от ГЕРБ, господа, и си изчистете собствената къща“, отсече той.

„Не могат да ни учат на морал хора, в чиято парламентарна група се подвизава Манол Генов“, заключи народният представител.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ