Погром! Голите снимки на Сузанита – сценарий на майка ѝ? Започват да съдят бившия ѝ, заради побой

Сузанита

Скандалната щерка на Орхан Мурад – Сузанита, призна, че е станала жертва на побой от бившия си приятел – с 8-години по големият от нея охранител Александър. Говори се, че родителите й са наели адвокат, с който да осъдят мачото.

Сузан не била на себе си след терора на бившия си и изпаднала в депресия. Нейните родители взели самолетни билети за Италия и си подарили семейна ваканция с надеждата да разсеят малката си щерка. Родителите на певицата не одобрявали връзката й с 8 години по-големият от нея Александър, известен в средите като Сашо Лудия, писа „Шоу„.

Въпреки всичко се примирили с нейния буен нрав и я оставили да си чупи главата. Те отдавна са изтървали контрола над нея и тя всекидневно ги сюрпризирала с нещо.

Виновна за възпитанието е нейната майка, която от малка я бута да става известна. И като че ли всички голи снимки на Сузи в мрежата са по сценарий на майка й Шени. Тя я придружава по време на нощните й участия в различните клубове в страната. Пред всички заявявала, че нейното дете е най-красиво и най-талантливо и заслужавало световна кариера.

Затова и Сузанита имала такова огромно самочувствие и се държала нагло и безпардонно с околните. Освен това посяга на външния си вид с хиалуронови джуки, голи снимки и дорипризнава, че пуши трева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ