Нови разкрития: Кървавато убийство в „Надежда“ можело да има друга развръзка! Убиецът искал да…

дарина2

Продължават да излизат нови подробности около бруталното двойно убийство от снощи в София. Таксиметровият шофьор, който возил около 1 час Викторио Александров разказа, че убиецът искал да му оставил малката Никол, но той отказал.

„Той искаше да ми остави детето тук. Аз му казах: „Какво да правя с дете на 1 годинка, нито мога да го гледам, нито мога да го кърмя. Какво да му правя?“ А той ми каза да го закарам в някое районно“, споделя таксиметровият шофьор Георги пред Нова, който закарал Викторио и дъщеря му от квартал „Хаджи Димитър“ до „Надежда“, а след това и до Горни Богров.

Припомняме, че Александров няколко пъти променял крайната точка, до която е трябвало да стигне. Около час той се придвижвал с таксито. През цялото време мъжът обяснявал, че иска да се самоубие. Таксиметровият шофьор се опитвал да го успокои. Детето плачело през цялото време.

„Това си го виждал само по филмите. С едната ръка държеше детето, с другата – пистолета“, споделя шофьорът.

Той разказа още, че Викторио Александров взел и двата му телефона от страх да не се обади в полицията. Мъжът обяснявал, че жена му била убила другото им дете и че затова искал да скочи от мост.

Шофьорът го оставил в Горни Богров и след известно време от свои колеги научил, че се издирва мъж за убийство. След това подал сигнал в полицията и така помогнал да бъде намерен.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ