Стана страшно: Лют скандал между Карачанаков и Хекимян в национален ефир

1540967874-clipboard04

„Ясни са ми мотивите на Велизар Енчев. Преди три години напусна една партия от коалиция Обединени патриоти и тогава използва всеки повод, за да плюе по всички в коалицията. Аз обаче съм виновен, че на последните президентски избори взе по-малко гласове от Митьо Пищова“. Това заяви Красимир Каракачанов в ефира на bTV по повод обвиненията срещу него от Велизар Енчев.

Припомняме, че вчера бившият депутат от НФСБ Велизар Енчев, че “услугата по продаване на българско гражданство на македонци е основен източник за пари на ВМРО”.

Смятате ли, че аз мога да давам разпореждания на тогавашната министър Екатерина Захариева. Как си го представяте? Това е част от уж някаква схема. Някакви адвокати натискали уж някаква зам.-министърка (Катя Матева – бел. ред). Аз тази зам.-министърка всъщност не я знам коя е“, припомни още Каракачанов.

Вицепремиерът обаче се изнерви на водещия, който постоянно го питаше за Христо Христов и какви са взаимоотношенията му с него.

„След 10 ноември е бил офицер от службите, а аз съм работил за сигурността на България. След 91-а година сме работили. След тази година нямаше такава длъжност“, посочи Каракачанов и избухна:

„Вие вчера давате думата на един господин, който бълва лъжи, и вие не го питате нищо. А аз сега ви обяснявам, а вие не ми давате възможност. Господин Хекимян, искате ли да ви кажа за какво става въпрос. Мога ли да ви кажа сега аз някой неща, з да направите логична връзка. Защо вие не прекъсвахте така Велизар Енчев?“, запита Каракачанов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ