Министър Маринов обясни: Ще си изпати ли таксиджията, който не взе бебето от убиеца Викторио!

Image_6932250_126

Убийството в „Надежда” е разтърсващо престъпление, но нека изчакаме резултатите от експертизите, за да стъпваме на факти, а не на предположения. Това заяви вътрешният министър Младен Маринов след правителственото заседание.

По думите му различните версии за случилото се биха попречили на разследващите. Шефът на МВР не разкри дали в кръвта на Викторио, който е уличен, че е застрелял със законно притежавано оръжие жената, с която живее, а по-късно и детето им, е имало наркотици.

„Сега излизам от заседанието на Министерския съвет, нямам информация”, каза Маринов, цитиран от в. Монитор.

Силовият министър обясни, че след като е имал оръжие, значи е преминал през всички законови процедури за притежаването му.

Относно жалбите, който Викторио подавал срещу убитата в полицията, той заяви, че не знае подробности, но ставало въпрос за психически тормоз.

На въпрос дали таксиметровият шофьор, возил Викторио в продължение на час, подлежи на наказателна отговорност, защото отказал на вземе детето, министърът заяви:

„Трудно бих отговорил, гледах неговите изявления, но все пак човекът е бил под заплаха и не знам как точно се е развила ситуацията. В случая той е гражданин и всеки може да попадне в такава ситуация и преценява дали е заплашен собственият му живот”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ