Бомба! Любо Нейков се сбогува с „Комиците“ и обяви края им: Шоуто свърши!

Любо Нейков

Спираме „Комиците”, но продължаваме с филмите, които продуцираме”. Така Любо Нейков обяви свалянето на култовото си шоу от тв ефира.

Продуцентът и актьор даде да се разбере, че двамата с колегата му Евтим Милошев ще продължат да работят по филмовите продукции, върху които работят. В момента двамата са фокусирали вниманието си върху сериала „Откраднат живот”, а също и върху снимките за новия сезон на „Столичани в повече”.

„Работа за колегите комици Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Кръстьо Лафазанов, винаги ще има, така че те никога няма да останат на пътя”, коментира Любо Нейков, пише „България днес”. Според запознати,той вече е подготвил шоу реплика на „Комиците” с ново заглавие—„Кралете на хумора”, което в момента е в процес на разработване.

Веднага щом са готови с концепцията, Нейков и екипът му планират да го представят по театрите, тъй като любимците на публиката все още имат желание да се изявяват на сцената.

Що се отнася до „Комиците”, шоуто тръгна през зимата на 2007 годината и повече от 10 години се задържа в тв ефира. След като рейтинга му падна, то бе изместено от петък в събота вечер след 22 часа, което се отрази и на слабата му гледаемост.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ