Тежък удар белязал живота на Дарина, само година преди Викторио да отнеме живота ѝ

1540889737-40389311-10209837269888461-710628942150631424-n

26-годишният охранител Викторио Александров е застрелял приятелката си Дарина Министерска в столичния квартал „Надежда“.

Той бе намерен в безпомощно състояние, след опит за самоубийство, след като е убил и дъщеря си.

Дарина Министерска е убита в собствения си апартамент, който е подарък от баба ѝ за абитуриентския ѝ бал за 26 май 2014 г. Това разкриха близки на почерненото семейство, цитирани от „Телеграф“.

Родителите на жертвата не харесвали особено Викторио. Особено майка ѝ. Баща ѝ Георги обаче имал по-силна връзка с дъщеря си. Дарина страда особено много, когато преди година, на 25 септември, той е пребит жестоко с бухалка след спор на пътя.

По онова време баща ѝ, който е моторист, ремонтира машината си в сервиз на улица „Павел Красов“ 36 в Горубляне. Млад мъж паркира автомобила си запречквайки изход за гараж, при което Георги му прави забележка. Онзи след малко се връща и го пребива жестоко с бухалка, като избива три от зъбите му.

От своя страна бащата на Викторио е бил военен в Националния армейски учебен комплекс „Чаралица“. Той бил изключително взискателен и строг към синовете си. Възпитавал ги по армейски модел, дори опитал да ги насочи да тръгнат по стъпките му.

Виктория обаче не пожелал, но се запалил по охранителната дейност. Именно затова и кандидатствал за работа в СОТ 161, където го приели. Имало изискване обаче да изкара разрешително за оръжие, а после да работи с личния си пищов срещу заплащане.

Припомняме, че 26-годишният Викторио Александров застреля в главата майката на дъщеря си 23-годишната Дарина Министерска след семеен скандал. 26-годишният мъж, който застреля и дъщеричката си на 1 годинка по-късно в Горни Богров, е направил неуспешен опит за самоубийство. Животът му е вън от опасност, а самият той е под охрана в „Пирогов“. Лекарите не успяха да се преборят за живота на детето и то издъхна в болницата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ