Марешки се нахвърли на Каракачанов: Политически измамник – продава българщината!

Каракачанов-10-1280x982

Тези неща ги говорим от повече от година и сме сигнализирали всички органи. Става дума за рекетиране на български граждани, бавене на документи, поискани им суми и водене към адвокатски кантори, където трябва да си платят, за да получат българско гражданство. Това каза в предаването „Лице в лице“ лидерът на „Воля“ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки по повод арестите в Държавната агенция за българите в чужбина.

Днес маските паднаха и се видя, че главният виновник за този скандал – министър Каракачанов, си изтърва нервите, повече не може да се представя за уравновесен и възпитан човек, показа точно какъв е – неуравновесен и невъзпитан, заяви Марешки.

Това се случва, защото неговият бивш заместник във ВМРО му разкри точно схемите. Костадин Костадинов казва, че Харалампиев е стар кадър и личен приятел на Каракачанов, а самият Каракачанов е истинският архитект на престъпната схема, посочи лидерът на „Воля“. Ако такива хора от партията излизат и говорят такива неща, питам той защо не е арестуван, добави Марешки.

Каракачанов защо го държи този човек – защото е много хубав или защото им пълни касичката. Минимумът е да понесеш морална отговорност, когато предложиш такъв човек, заяви Веселин Марешки. Каракачанов продава българщината, добави той.

Той е политически фалшификат, изгрял на гърба на Бареков и КТБ, след това продължил на гърба на Симеонов, сега иска пак да блесне. Този политически измамник няма място в този кабинет и колкото по-добре си отиде, толкова по-добре за държавата. Каракачанов от сутрин до вечер прави бели, заяви Марешки.

Той бе категоричен, че „Воля“ ще подкрепи бюджета за догодина. По думите му, това трявбва да направят и всички политически сили, които не искат хаос в държавата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ