Разкриха пресмъртното писмо на Викторио: Никой няма да ме раздели от детето, винаги ще бъдем „заедно“

1540882551-35356737-1867612839926847-6922882816044695552-n

Трагедията с двойното убийство в „Надежда“ започва все повече да се разплита, а примката около шията на Викторио Александров да се затяга, пише „Телеграф“.

Викторио е оставил предсмъртно писмо. Посланието в него е адресирано до родителите му, а вчера майка му го е занесла в полицията. Предстои днес да му бъде направена експертиза, за да се види дали действително убиецът го е написал.

„Мили мамо и тати“. Така започва писмото, за което се предполага, че е на Викторио. В текста, който бил скрит в джоб на негови дънки, пише, че той ще замине в чужбина и никой никога няма повече да го види. Пише още, че никой няма да го раздели от детето му и винаги ще останат „заедно“ баща и дъщеря. В писмото е заявено, че „това е краят“. Александров посочва, че Дарина ударила бебето, а той нямало да позволи такива неща.

Убиецът казал веднага след ареста, че искал да вземе детето със себе си в отвъдното. Очаква се експерти да установят в прощалното си писмо Викторио не е намекнал, че се готви да убие бебето си.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ