Видеото, което взриви мрежата: Пияни циганки разнасят голо бебе по улиците на София

980x551_1541072987

Видео с две пияни жени, които държат полуголо бебе на улица в София в ранните сутрешни часове, възмути социалните мрежи.

На клипа, публикуван във Facebook, се вижда как жена на средна възраст държи пеленачето с едната си ръка, а в другата носи бутилка алкохол. До нея стои момиче, което твърди, че е майка на детето. Тя също е във видимо нетрезво състояние. В един момент тя взема бебето от придружителката си, при което се вижда, че то е облечено само с блузка, а крачетата му са боси. Действието се развива към 7 ч. сутринта, отбелязва Христо Ганчев – човекът, заснел видеото.

Той се представя за полицай и изисква личните документи на жените. По-младата обаче показва акт, съставен й от униформени, именно за това, че няма документи за самоличност.

„Представих се за полицай, за да взема личните данни на жените и да ги предоставя на органите на реда”, пише Христо Ганчев.

По информация на колегите от NOVA полицията вече се е заела със случая.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ