Разтърсващи признания пред съда: Обвиненият за двойното убийство Викторио връща лентата за фаталния ден (Снимки)

660_9f6fed349631e58e1795548dda42ae6e

Родителите на обвинения за убийството на приятелката си и дъщеря си Викторио Александров пристигнаха в СГС, за да станат свидетели на определянето на мярката за неотклонение на сина йм.

Днес предстои да се гледа мярката за неотклонение на Александров. Той е обвинен и за принуда спрямо таксиметровия шофьор, когото отвлече.

Какво точно е накарало 26-годишния Викторио Александров да извърши двойното убийство все още е рано да се каже. Днес родителите му отказаха да говорят пред насъбралите се журналисти.

Безмълвен за журналистите остана и самият Викторио. Той дойде в съда с превръзка на главата и по джапанки. Мъжът запази пълно мълчание и не отговори на нито един въпрос. Александров не каза нито какво го е накарало да убие Дарина Министерска, нито защо е убил дъщеря си, нито дали има нещо да каже на близките им.

Защитник на Викторио е адвокат Елисавета Иванова. Тя поиска от съда да му бъде направена комплексна психологическа експертиза, която да установи в какво състояние е бил той, когато е извършвал деянието.

Самият Викторио заяви пред съда, че е имал много хубави моменти с Дарина. Той поясни, че не си обяснява това, което се е случило и не е имал психически проблеми.

Признава, че неведнъж Дарина го е заплашвала, че ще му вземе детето и няма да му го дава да го вижда. На заседанието днес стана ясно, че малката Никол не е носила фамилията на баща си, а се е казвала Министерска, като майка си. Детето било записано Никол Викторио Министерска.

Час по час, дата по дата Викторио обяснява пред съда какво се е случвало между него и убитата Дарина. На 29-и са имали спор и Викторио е казал, че след като ще се разделят няма да покрива повече сметките в апартамента, а ще плаща само неща които са свързани с отглеждането на детето. Тя му е отговорила, че споразумението ще бъде направено по най лошия за него начин и че повече няма да вижда детето.

Двамата са имали куче, което е било на Дарина, но в този момент се е намирало в неговата къща в кв. „Хаджи Димитър“. Разбрали са се той да й го остави.

И да види детето за 10-15 минути. Той позвънил на вратата във фаталния ден, Дарина му отворила. Детето се е зарадвало на Викторио. Тогава тя му казала да си събере от дома й всичко, което е негово.

Детето тръгнало да го гушка, но Дарина му казала да побърза, тъй като след малко щял да дойде някакъв нейн приятел, за да не е сама.

Викторио е влязъл в хола, за да си поговорят. Тогава половинката му го предупредила, че 3-ма адвокати пишат споразумението, което ще се разглежда в съда във връзка с детето им. Започнала да му крещи, докато събира устройствата за телевизията и интернета. Викторио разказва, че Дарина му е казала, че не иска да се виждат повече и да говорят без адвокат.

Младата жена изтръгнала детето от ръцете му, а то се разплакало. Следващия епизод, който мъжът си спомня е как тича с детето на ръце към парка. В себе си носел личния пистолет.

Много по късно си дал сметка, че може би е нападнал Дарина. Двамата с детето си играли в парка, седнали да обядват, а после се прибрали към „Хаджи Димитър“. Бащата видял патрулка пред блока си и изпаднал в паника.

Източник: „ПИК“


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ