Извънредна новина от съда за кметицата Десислава Иванчева! Тя и заместничката й ще бъдат…

Иванчева

Бившата кметица на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова остават в ареста. Това реши Специализираният апелативен съд в петък. В средата на октомври магистратите от Спецсъда постановиха двете да бъдат пуснати под домашен арест, но прокуратурата протестира, предава Нова тв.

Тя обаче не се е обявила против налагането на по-леката мярка срещу другия екскмет на „Младост“ Петко Дюлгеров. Той е сочен за посредник в схемата за получаване на подкуп, за което тримата задържани през април отговарят пред темида. Според обвинението парите, намерени в колата на Иванчева при показния арест в центъра на София, били поискани от строителния предприемач Александър Ваклин, за да бъде придвижена негова преписка за строеж.

В петък Дюлгеров отказа да коментира дали и той е „светнал“ с белязани пари, познава ли Ваклин и как са организирани срещите им.

„Всичко ще стане ясно“, лаконичен бе Дюлгеров.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ