Антон Тодоров направи Мая Манолова на две стотинки: Това е мерзост! „Маямито“ си показа зъбките!

Антон Тодоров

Антон Тодоров разби Мая Манолова в социалната мрежа. Анализаторът реагира остро срещу изявата на омбудсмана в сутрешния блок на БНТ, където се ожали, че ще си направи приемна във влака до Варна, ако финансовият министър Владислав Горанов й вземе служебната кола.

Тодоров я нарича Галевица заради връзката й с бегълците от закона братя Галеви преди години. Малко по-късно Антон Тодоров подсеща омбудсмана, че може да наруши закона, ако ползва споделено пътуване с лица без лиценз.

Ето какво написа Антон Тодоров във Фейсбук:

Маямито си показва зъбките: „Съветвам тези, които ми пречат да не го правят.“

Това трябва да е към Влади Горанов, който вчера обърна внимание на факта, че Мая Галева се вози с кола на НСО. Няма никакви основания и не е нужно омбудсманът да се пази от българските граждани. В случая омбусманът ползва НСО като скъпо платена таксиметрова услуга, каза Горанов и е напълно прав.

Сетих се, че едно време Махатма Ганди се правел на сиромахомил, но един от обкръжението му после писа:

„Много скъпо ни струваше да поддържаме представата за Ганди като сиромахомил“

И при Галевица е така – едно костюмче, обущенца и чантичка от нейните сигурно са колкото годишния доход на една майка на дете с увреждания.

Това е мерзост!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ