Официално: Нова рокада тресе „Гласът на България“! Генова е аут, ето кой застава на стола ѝ!

гласът-на-българия1

Една от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас, с опит в оценяването на музикални таланти – Михаела Филева – ще се присъедини към звездния състав от треньори в шестото издание на „Гласът на България” през пролетта на 2019 г. по bTV. 

Двайсет и седемгодишната певица, текстописец и инфлуенсър ще седне на един от емблематичните червени столове в търсене на най-добрия глас на България редом до любимите на цялата страна треньори – музикантът и продуцент Владимир Ампов – Графа, рок-легендата Иван Лечев и поп-фолк дивата Камелия.

„Присъединяването на успешен млад изпълнител като Михаела Филева към звездите на „Гласът на България” е естествено продължение на поредицата от успехи и еуфория, които предизвикаха последните издания на шоуто.  Тя ще придаде нова динамика в треньорския състав и ще направи битката за таланти още по-оспорвана и забавна”, коментира Ангелина Белчева, мениджър „Локални продукции“ на bTV и продуцент на „Гласът на България”.

„Познавам Михаела като музикант и вярвам, че нейната лична история и енергията, която излъчва, ще вдъхновят младите талантите да покажат най-доброто от себе си на сцената на „Гласът на България“ и ще им помогне да повярват в мечтите си. Вярвам, че има с какво да изненада и нас, треньорите“, коментира носителят на треньорската корона от последните два сезона Иван Лечев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ