Разкритие: Баневи готвели бягство, търсели безопасно място по света! Имат достатъчно пари да…

Баневи
Семейство Баневи имат достатъчно пари по офшорките си, за да си живеят. Затова сега се очаква прокуратурата и Комисията по конфискациите (КОНПИ) да стигнат до тях. Нищо чудно и самите Баневи да проявят здрав разум в желанието си да се спасят от затвора и сами да си признаят къде крият тайните си капитали, които им осигурявали красивия и охолен живот. Това разкриват финансисти, цитирани от „Уикенд“.

Напоследък Николай Банев пътувал много често до Куба, но не за да се изтяга на местните плажове. От Острова на свободата поемал към други дестинации, където имал сериозни инвестиции. Къде се намират те, предстои да се изясни от държавното обвинение.

Фамилията, която от години е мразена от цяла България, усилено търсела безопасно място по света. Смятали да се скрият или в Хавана, или в екзотична Ангола. По милионите Баневи не падат под другите подпукани бизнесмени – Миньо Стайков, Бирмите и Арабаджиеви, а според някои може би са и по-богати.

Двойката „усвои“ цели браншове от българската лека и тежка икономика. От стотиците заводи, които мошеникът Николай Банев прилапа покрай боновите книжки на хиляди измамени хора, днес мъждука само предприятието в Елхово, което прави метални капаци за шахти.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ