Ревност: Дарина била шпионирана от жестокия убиец Викторио, инсталирал специално устройство за да…

Заснемане

Викторио Александров, който уби приятелката си и едногодишното им дете Никол, е следял всяко действие на половинката си Дарина Министерска чрез тайно инсталирано от него приложение към мобилния ѝ телефон, разкриха криминалисти, цитирани от „Уикенд“. Според думите им, ликвидираното младо момиче едва ли е знаело, че е било шпионирано.

Викторио подарил мобилен апарат на Дарина за последния ѝ рожден ден като тайно инсталирал шпионски софтуер, чрез който можел да вижда от своя телефон с кого разговаря любимата му, с кого си пише и даже къде се намира. „Ревнуваше я и от сянката ѝ и искаше да знае всяка нейна стъпка. Заради това често ставаше обект на подигравки във фирмата“, разказват колеги на Викторио от „СОТ 161“.

Според една от версиите на криминалистите, агресията у Викторио се дължала на прием на некачествени анаболи и стероиди. Той бил маниак на тема фитнес и прекарвал всеки ден поне по 2 часа в залата.

Разследващите на изключват варианта той да е бил дрогиран или под въздействие на някои  незаконни препарати, ползвани от фитнес маниаци.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ