Мира Добрева с интимни разкрития след „ВИП Брадър“: Торнев ѝ е бесен – защо разкрила изневерите му?

Мира Добрева

ТВ водещата Мира Добрева, която бе изгонена на крачка от финала на риалити формата „ВИП Брадър“, ще се отдаде на романтична почивка.

Днес заминаваме с Жоро и децата за чужбина, но не искам да издавам къде. Имам нужда да се отдалеча от всичко и да си отпочина емоционално“, разкри пред „Телеграф“ журналистката.

Добрева бе единствената участничка, която разголи душата си докрай и сподели дори, че мъжът й Жоро Торнев й е изневерил, и то не веднъж.

Той не останал очарован от факта, че жена му разкри извънбрачните му похождения в национален ефир и дори изпусна нервите си в живото студио.

Беше ядосан малко. Дори когато се прибрахме, ме попита „Е, добре де, защо каза, че съм ти изневерил?“. Тогава аз го попитах: „А ти защо ми изневери?“, споделя водещата и допълва: „Беше малко изнервен от всичко, но му мина. Просто в студиото си е изпуснал нервите“.

В предаването Мира сподели, че й липсва любов. „Липсва ми любов и съм му го казвала на Жоро. Той ми казва, че ми е дал всичко – живота си, децата. Истина е. Просто аз искам да ме гушка и целува повече. Такава съм си и ми липсват тези неща“, разкри Добрева.

Мира разказва още, че е трябвало да си тръгне, тъй като това шоу е скандално, а това не е нейната сила и е трябвало да се оттегли. В шоуто е преоткрила себе си – стигнала е до извода, че има здрава психика и здрав характер. Мислила се е за по-лабилна преди да влезе.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ