Невероятен среднощен екшън: Побой, прегазване с кола и полицейски гонки вдигнаха на крак цяла София!

полиция

Истински среднощен екшън се е разиграл посред нощ в столицата. Малко след полунощ жителите на квартал „Малинова долина“ станали свидетели на нещо, което може да се види само по филмите, предава БЛИЦ, позовавайки се на свой читател.

По думите му всичко започнало с побой между няколко мъже, който се разиграл на улица „187“. „То не бяха крясъци, то не бяха удари. Така и не разбрахме обаче за какво се карат, а след това започнаха и да се млатят яко“, казва читателят ни.

Малко след като тупаникът приключил един от мъжете се качил в „Рено“-то си и с бясна скорост преминал през опонента си. 30-годишният мъж пострадал сериозно, защото колата минала през краката му. Той е закаран в болница, но без опасност за живота.

Подивелият шофьор на „Рено“-то, който посред свидетели бил и прилично пийнал, подкарал колата си в посока столичното околовръстно. Междувременно свидетели на целия екшън подали сигнал към полицията и униформените започнали да преследват побойника-джигит.

Сгащили са го в близост до кръговото за Бистрица. Освен всичките си прегрешения мъжът от мелето в „Малинова долина“ явно и няколко пъти се е удрял, защото колата му била смачкана и по всичко си личало, че се е удрял шофирайки. Полицаите незабавно го арестували.

„Дано се е удрял я в контейнери, я в огради, а не да е ударил някои невинен човечец“, казва читателят ни, който сигнализира за среднощния екшън.

Какви са причините за сбиването, както и каква е самоличността на джигита с „Рено“-то все още не е ясно.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ