Извънредно! Поредно убийство разтърси България: Откриха трупа на млад мъж…

Полиция и лента

36-годишен мъж е задържан за убийство при битов скандал в село Сваленик, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Русе.

Тази нощ в 22.23 часа чрез тел. 112 в РУ – Две могили е постъпил сигнал за намерен мъртъв мъж в село Сваленик. На място веднага е изпратен полицейски екип от районното управление, който е установил трупа на 37-годишен местен жител. Местопроизшествието е било запазено от полицията, предприети са всички необходими оперативно-издирвателни и процесуално следствени действия за изясняване на случая. Извършен е оглед на адреса от дежурна оперативна група на ОДМВР – Русе.

В хода на първоначалната работа са събрани данни, че става въпрос за убийство, след битов скандал. Още тази нощ в селото е задържан 36-годишен мъж. Случаят е документиран и докладван в Окръжна прокуратура – Русе, като в ОДМВР – Русе е образувано досъдебно производство.

На 36-годишният е наложена мярка задържане по реда на ЗМВР за срок до 24 часа. Работата на разследващите продължава под ръководството на прокурор.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ