Първа СНИМКА на Алекс, който окървави Карнобат! Излезе шокираща версия за касапницата…

Полиция линейка

18-годишният шофьор с едномесечен стаж зад волана, който причини жестоката катастрофа на ул. „Петър Берон” в Карнобат, е от ромски произход. Разследва се версията дали не е участвал в автогонка, пише Флагман.бг.

Според очевидци Алекс Димов управлявал мерцедеса си с доста над допустимата скорост. Той е помел двете възрастни жени Каля, която е в кома и Ганка – която е загинала и буквално ги е залепил за оградата на дом N33 на улицата, уточниха те.

В момента в района на произшествието пристигнаха съдебен лекар и криминалисти.
                              

Според ромите, Алекс е карал с не повече от 30-40 км, не е участвал в гонка, а е катастрофирал заради неизправност в автомобила – предният  му капак се е отворил внезапно.

По непотвърдена информация загиналата Ганка и Каля, която е в кома са живеели на ул. „Никола Вапцаров” в Карнобат. Били са съседки и отивали към гробищния парк за Задушница. Каля наскоро загубила сина си Стефан, който стопанисвал няколко язовира в Карнобат.

Хронология на кървавата Задушница:

07:45 часа 3-ти ноември, събота, задушница

84-годишната Каля Г. и 70-годишната Ганка Н. потеглят от ул. „Никола Вапцаров” към гробищния парк. Двете са съседки и живеят една срещу друга, съответно на  N34 и N37. Каля преди 6 месеца е загубила сина си Стефан, който издъхнал съвсем млад. Некрологът и жалейката все още са окачени на вратата.

Пенсионерките поемат по най-прекия път, през ул. „Петър Берон”, след това към бул. „Москва”. 500 м , след като са напуснали домовете си те са връхлетени от стар „Мерцедес”, който ги помита. Автомобилът залепя Ганка за стената на дом N33 и я  убива  на място, след което премазва до такава степен 84-годишната Каля, че я праща в кома.

Зад волана на „Мерцедеса” е 18-годишният Димов, млад мъж от ромски произход, който се занимава в търговия. Според очевидци той е шофирал с превишена скорост, доста над допустимата. Негови приятели обаче твърдят друго. Мерцедесът имал техническа неизправност, предният капак гръмнал, заради което той загубил управлението на колата и блъснал двете женички.

Разследващите  работят и по версията за автогонка, в която е участвало возилото на Алекс и неизяснен до момента друг автомобил. Минути след катастрофата ул. „Петър Берон”, която се намира в непосредствена близост до ромския квартал почернява, на място се изсипва половината махала, която е там, за да брани Алекс и да разсейва разследващите с чудати обяснения за катастрофата.

В това време парамедиците откарват пострадалата Каля в УМБАЛ-Бургас, но състоянието и е тежко и практически несъвместимо с живота. Въпрос на часове е да се констатира смъртта ѝ.

Съседи разказаха, че Ганка по трагичен начин при автомобилна катастрофа преди много години загубила сина си. Тя имала дъщеря, която е женена в Генерал Тошево. Тя вече е уведомена за трагедията и пътува към Карнобат.

В същото време се разбра, че Алекс, който почерни задушницата в Карнобат е женен, има и едно дете. Той е от семейство на богати роми. В махалата разказаха, че преди две години, Алекс направил невиждана сватба, за която всички дълго говорели. Съпругата му Катя също е от заможна фамилия търговци.

Алекс е в момента с РУ – Карнобат. Пробата му за алкохол е отрицателна, но предстои да се направи и такава за наркотици.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ