Фаталната жена, заради която стана брутално убийство проговори! (ВИДЕО)

убийство русе

Жестоко убийство в село Сваленик, провокирано от ревност в съчетание с употреба на алкохол. Това е най-вероятната версия за престъплението, извършено в петък вечерта от 36-годишният Межднун Курдов, който е убил 36-годишния си братовчед Шахин Курдов, предава Русе Медиа. Мъжът е бил задържан светкавично за срок от 24 часа от полицията, а работата по случая продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура.

В основата на престъплението са отношенията на двамата мъже с Аси или, както й казват, в селото Ася. Тя е била съпруга на Межднун, наричан Мечито, а в момента на убийството е живеела на семейни начала с Шахин. Жената е пряк свидетел на случилото се и се съгласи да разкаже какво е станало, с молба да бъде скрито лицето й. А то е пострадало сериозно от побоя, нанесен преди убийството от бившия й съпруг.

Тази нощ /петък – б.а./ имах гости, които цял ден бяха тук и ми оправяха покрива. Те дойдоха в 7 часа и в 9 вечерта си заминаха. След тях аз клекнах пред лаптопа, за да си пусна музика, и моят съпруг Межднун Курдов влезе в стаята. В момента, в който се обърнах, той почна да ме рита и да ме налага. Влезе и Шахин Курдов, той почна и него да го налага.

Дръпна в отделна стая и почна да го рита в главата и аз в този момент успях да избягам и тръгнах по уличката нагоре, за да мога да се обадя на приятели и най-вече на „Спешна помощ“ и на полицията. Межднун Курдов е мой бивш съпруг, Шахин е човекът, с който аз живея. Предполагам, че причината е ревност, но иначе нито сме се карали, нито сме имали някакви конфликти до този момент. Това е единствената причина според мен.

На лицето ми са следи от негово ритане – аз, като се обърнах към него, и той ме зарита. Когато се върнах отново в къщата, около 10 часа вечерта, вече беше дошла майката на Шахин, а Мечито в този момент. Видях един труп, който лежи окървавен на земята. И в този момент дойде вече полицията и ни помолиха да излезем от стаята“, разказва Аси.

Медиците от „Спешна помощ“ са опитали да върнат убития мъж към живота, но без резултат. Следите от действията им още се виждат в стаята, където Шахин е издъхнал в локва кръв. Очевидци казват, че гледката е била страшна.

Аси разказва още, че Межднун по принцип не е лош човек, но когато си пийне, тогава става агресивен. Смята, че именно под въздействието на алкохола е извършил престъплението, тъй като няма други криминални прояви. Признава обаче, че в съвместния им живот й е посягал и е била жертва на домашен тормоз.

Скубане на коси, ритане, защо се лакираш, защо носиш такива дънки, на теб не ти прилича като майка на две деца, от този род. За тази агресия не съм подавала сигнал в полицията, защото смятам, че можеше да стане по-лошо. За него подаването на сигнал е нещо срамно. И поради тази причина, за да нямам по-големи главоболия, не съм подавала сигнал“, казва жената.

В селото битуват различни мнения – има хора, които обвиняват Аси за случилото се. Казват, че тя е изневерявала и преди на мъжа си с братовчед му и едва по-късно вече се е събрала с Шахин. Защо бившият й мъж е отишъл в дома й и се е стигнало до убийството, какви са точните причини, довели до престъплението, ще бъде изяснено от продължаващото разследване.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ