Няма да повярвате какви неща прави Ласкин в болницата, след като едва се отърва от смъртта!

Иван Ласкин закусва с коняк във Втора градска болница, където продължава да се лекува след тежката диагноза цироза, която го събори лошо в средата на септември, пише в. „Уикенд“.

Приятел на актьора, минал през отделението на свиждане, нервно сподели, че въпреки страшната болест отново пипа стъклото без никакви притеснения за бъдещето си.

„Отидохме няколко човека да го видим, след като дълго време беше в интензивното, където нямаше свиждания. Неприятно се изненадахме, когато се оказа, че Иван си има под ръка „патронче“ коняк, от което с треперещи ръце си отпива без притеснение от лекарите или персонала“, ядоса се очевидецът на немислимото безрасъдство на артиста.

По думите на свидетеля така и не става ясно кой е виновникът алкохолът да стига до Ласкин, който само преди седмици беше на крачка от най-лошото.

„Не може да има толкова тъпи хора, как ще носиш алкохол на човек, който доста хора отписаха от света на живите? Съмнявам се, че може да е Александра Сърчаджиева знае за простотията, иначе нищо чудно да поиска от лекарите да забранят всякакви свиждания с нейния любим“, гневи се приятелят на Ласкин.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ