Нови разкрития за Алекс Димов, който навръх Задушница направи кървава река и уби две жени!

Полиция и лента

Прокуратурата повдигна обвинение на 18-годишния Алекс Димов, който вчера, наръх Задушница, премаза и уби две жени в Карнобат. Обвинението е причиняване на смърт по непредпазливост на две лица по време на управляване на МПС с несъобразена скорост. За това престъпление неопитния шофьор го грози от 3 до 15 години затвор.

Пробите за алкохол и наркотици са отрицателни, съобщава „Флагман“. Вероятно причината за касапницата е високата скорост. Алекс се е помислил за Бог зад волана, въпреки че е шофьор едва от месец, натиснал газта в населено място, но в един момент загубил контрол, не е успял да овладее немския си автомобил, качил се на тротоара и затиснал жестоко двете възрастни жени, тръгнали за гробищата.

На място от тежкия удар загина 70-годишната Ганка, а съседката й – 84-годишната Каля, изпадна в кома. Въпреки всички усилия на лекарите в УМБАЛ-Бургас няколко часа по-късно и тя издъхна.

От прокуратурата съобщиха още, че резултатите от експертизите ще покажат какви са точните причини за инцидента. Алекс е задържан за 72 часа, които изтичат във вторник. Тогава ще се гледа мярката му за неотклонение, на която съдът ще реши дали да го остави за постоянно в ареста.

18-годишният Алекс е от богата ромска фамилия, занимавала се с търговия. Въпреки възрастта си от няколко години и той се захванал с бизнеса. Женен е от две години за Катя – също от заможно циганско семейство. Двамата имат и едногодишно дете.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ