Поредна лудост на пътя! Нагъл шофьор на автобус хвърчи и изпреварва със 130 км/ч (ВИДЕО)

Автобус

Автобус се движи с бясна скорост по пътя между Пазарджик и Пловдив. Трасето е едно от най-рисковите, съответно на него е отбелязан силен интензитет на пътнотранспортните произшествия. Това обаче никак не влияе върху действията на шофьорите, които често пренебрегват ограничението от 90 километра в час. 

Именно такъв е случая на водач на туристически автобус на фирма „Виа Орбита“, който се движи с висока скорост и предприема рискови маневри, пише trafficnews.bg.

„Карах с около 10 километра повече от ограничението, когато започна да ме застига автобусът. С пресветване къси-дълги започна да ме притиска плътно в дясно, дори малко извън платното. При наличието на кола в насрещното, автобусът ме изпревари, като ме принуди да намаля значително рязко скоростта си, както и тази на колите в насрещното платно. Самият момент на изпреварване не можех да заснема понеже не знаех, че ще се случи…“, пише шофьорът в социалните мрежи.

След това той натиснал педала, за да застигне автобуса и да заснеме скоростта му на движение, която на моменти достига 120-130.

„Катастрофите никога няма да намалеят при наличието на такива индивиди (шофьори)“, пише още шофьорът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ