Министър Красимир Каракачанов с тежка заплаха: Съдът ще гръмне по…

Каракачанов-10-1280x982

Не си нося пистолета, защото нямам намерение да се гърмя, но ако някой прекалява с клеветите за мен, ще го гръмне съдът. Вече съм се задействал по тази тема. Това заяви военният министър Красимир Каракачанов пред столична медия.

Никой не ми се извини за доносите и лъжите по мой адрес. Тази седмица един политически ренегат разпространи и претопли твърденията на една госпожа, която не спира да пише доноси по мой адрес. Тази госпожа също се появи в една телевизия и не спря да говори лъжи. Тези атаки обслужват политиката на държавицата Македония, която продължава да мачка българите там, посочи той.

Катя Матева е уволнена защото не е спазвала и изпълнявала законите, а не по политически причини. Тази госпожа е прикрила преписки и е отказвала да даде българско гражданство на наши сънародници с напълно редовни документи. Това може да се докаже много лесно. Не е вярно, че сме проявявали апетити към ДАБЧ. Досега ВМРО е имала двама представители начело на агенцията. Петър Харалмпиев е предложение на ОП и аз съм се съгласил с неговата кандидатура, но той не е член на нито една партия от коалицията. Той е представител на гражданската квота на ОП, обясни министърът на отбраната.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ