Само вижте каква жена вкара Ковачки за общински съветник! Гола красавица събра очите в Благоевград (Снимка)

1

Благоевградският общински съветник Злата Ризова взриви Фейсбук с гореща снимка. Острието на местния общински съвет се появи само по хавлия, заковавайки камерата със страстен поглед.

Фотото буквално направи фурор в мрежата, фенове от цял свят се обясняват в любов на благоевградчанката, а някои дори препоръчват на Моника Белучи да яде боб, на фона на красотата на местния парламентарист, пише struma.

Смелчага намери и отговора на въпроса, който го дерзаел и измъчвал с години „Чудех се Моника Белучи“ на кого ми прилича, сега лампата ми светна“, пише ошашавеният ѝ фен. Жени и мъже в трескава надпревара се спукаха да правят комплименти на Ризова, която намери точния начин за политическа пропаганда, година преди изборите.

И със сигурност е по-добре да спасяваме Благоевград с „греховна“ красота, отколкото с разни сдружения, с „идеална“ цел. Ризова е точно в едно такова, зад което стои олигархът Христо Ковачки.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ