Ники Кънчев просълзи ефира: Докато дъщерите ми се бореха за живота си в кувьоз, аз трябваше да…

ники кънчев

Водещият на „ВИП Брадър“ рядко се впуска в откровения за личния си живот, особено когато го питат за най-милото му – неговите дъщери, близначките Криста и Мари-София.

Точно преди 8 години той и половинката му Даниела изживяха пътя от Рая до Ада. Родиха се дечицата им, но скоро след това малката Криста се оказа твърде слаба, за да се адаптира към живота и почина.

Станах баща на доста осъзната възраст. За съжаление или за радост, бях в риалити, в „Денсинг Старс“, когато всичко това се случи. Когато двете ми бонбочнета бяха в кувьози, аз трябваше да танцувам. Но това е цената, която плащаме“, върна се към тежкия момент Ники Кънчев в студиото на Гала.

Оказа се, че водещата е била сред хората, които са оказали подкрепа на Кънчев в онзи момент. „Затова искам да ти благодаря, Гала, че застана до мен в онова тежко време. Но продължаваме напред. Такава загуба не се забравя, времето не го отмива. С Мари-София си имаме ден в седмица, когато отивам някъде заедно и се забавляваме, въобще, общуването между нас се засилва“, добави още Кънчев.

Утре, вторник, в семейството му имат повод за радост – Мари-София става на 10 годинки.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ