Див екшън: Шофьор отне предимството на пешеходец след това го намери и преби!

полиция

42-годишен шофьор е задържан за сбиване с пешеходец след конфликт за отнето предимство. Това съобщиха от ОДМВР – Сливен.

Мъжът е задържан за отнемане на предимство на пешеходец и причиняване на телесна повреда. На 5 ноември около 09.15 часа на пешеходна пътека в района на кръстовище „Розова градина“ е възникнал конфликт за реда на пресичане между 42-годишния водач на лек автомобил „Мерцедес“ с инициали Б.С. и пешеходец на 18 години.

След като Б.С. не е пропуснал стъпилия на пешеходната пътека 18-годишен младеж, между тях възниква спор и размяна на обидни реплики, отправени и от двете страни. Впоследствие момчето било пресрещнато и нападнато от Б.С. до блок „Божур“, който му е причинил средна телесна повреда, изразяваща се в счупване на носа.

След проведените незабавни издирвателни действия Б.С. е задържан, свидетелството за управление му е отнето за неплатени глоби. По случая в РУ – Сливен е образувано досъдебно производство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ