Драма в семейството на Йорданка Христова! Голямата ни певица изпъди дъщеря си…

йорданка хр

Йорданка Христова била бясна на дъщеря си Ивана, която преди месец отново се върнала при бившата си любовница Камелия, издават близки до певицата. Естрадната прима неведнъж е признавала, че не се срамува от сексуалната ориентация на щерка си. Не това била причината в момента двете да са в обтегнати отношения и Ивана да не ходи на гости на родителката си.

Всъщност певицата се вбесила, че дъщеря ѝ прибрала обратно невярната Камелия, която запознати твърдят, че само я използвала. В момента двете бягали от гнева на Данчето и непрекъснато пътували в провинцията, за да не влизат в скандали с нея.

Във времето, в което Камелия и Ивана не бяха интимна двойка, щерката на Христова така и не успя да срещне нова любов. За сметка на това пък бившата ѝ приятелка явно демонстрираше близостта си с две жени. Засегнатата от поведението ѝ Ивана обаче намерила начин да ѝ прости забежките и отново я прибрала, а Камелия се възползвала от емоционалността ѝ, но с користни цели. Блондинката знаела отлично, че наследничката на голямата ни певица е добре обезпечена и се навъртала покрай нея с користни цели.

Любимата внучка на покойния Григор Стоичков прибрала най-големия пай от наследството му, а част от парите му преди време профука, за да отвори заведение заедно с Камелия, което не просъществува дълго и фалира. Докато бил жив, тя често посещавала дядо си във вилата му в „Бояна“ и до последно се грижела за него. Макар официално Григор Стоичков да няма завещание, близки до семейството издават, че Ивана финансово е най-добре подсигурена, предаде „Ретро“.

„Няма скандал във фамилията за наследството на Григор. Къщата остава за внуците му. Те ще се разберат. Ивана още ходи там, за да се грижи за градината“, коментира преди време Данчето Христова. Ако наследниците на Стоичков се разберат да продадат имота, със сигурност могат да вземат няколко милиона лева, изчисляват брокери. Дъщерята на Йорданка ще получи най-голяма част от продажбата, убедени са близки на фамилията. Самата Ивана винаги е споделяла, че за нея парите не са важни. Тя иска само да е щастлива с половинката си Камелия, която стана популярна у нас с друга своя връзка, а именно с певицата Люси Дяковска, която още не можела да преживее предателствата ѝ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ