Манолова проговори за скандала покрай нея! Отказа колата от Слави Трифонов!

images

Омбудсманът Мая Манолова, която остана без кола и шофьор от НСО и започна да се вози на обществен транспорт, днес организира приемна във влака София-Варна. Тя се качи на него в 6,40 часа сутринта пред множество журналисти. Билетите на гражданите, които ще я приемната, ще бъдат осчетоводени и изпратени на финансовия министър, защото хората не са длъжни да плащат за приемна с когото и да било, обясни омбудсманът, цитирана от БНР.

По думите на Манолова, ако е възможно да си върши работата с обществения транспорт, ще инициира кампания, с която ще призове всички представители на държавните институции да слязат от служебните си автомобили и да се насочат към него.

Междувременно шоуменът Слави Трифонов обяви, че предоставя кола и шофьор на Мая Манолова, защото било чисто заяждане от страна на държавата и че омбудсманът не трябва да бъде унижаван. „Благодаря на Слави Трифонов, че ми е предложил кола и шофьор, аз няма да приема“, заяви тя, като изказа благодарности на всички приятели и познати, които се отзовали.

„Управляващите взеха правото ми на кола – това може да е зло за добро. Автомобилите в моята институция си имат график, не мога да ползвам друг оттам. Хората се свързват с нас при какви ли не случаи. Ще се опитаме да стегнем колите, които имаме“, каза още омбудсманът.

Тя се извини на гражданите, че ги занимава с проблемите си и подчерта, че поради огромния интерес от страна на медиите вече няма да ги информира кога и къде ще пътува.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ