Сидеров с първи думи след извънредното заседание на „Обединени патриоти“ в МС!

волен сидеров 2
Просто имахме заседание на „Обединени патриоти“, решихме да е в Министерски съвет, защото обстановката е по-тържествена. Това каза пред журналисти лидерът на ПП „Атака“ Волен Сидеров във връзка със срещата на ПГ на „Обединени патриоти“ в Министерски съвет, предаде „Фокус“.

„Доведох колегите тук, защото има много интересни творби на Димитър Годжанов и на Никола Танев. Да видят, че в тази сграда има много добри картини, да видят малко изкуство“, каза той.

„Нищо специално, нищо интересно. Просто имахме заседание на групата и решихме да е тук, защото обстановката е по-тържествена“, допълни Сидеров.

На въпрос върви ли диалогът в групата, той отговори: „Да, върви“. Сидеров обясни, че не изпитва съмнения за събирането на кворум за днешното парламентарно заседание.

„Всичко е наред, за момента няма предпоставки за напрежение. Имахме заседание на парламентарната група и затова решихме да е тук“, изтъкна той



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ