Кристин Илиева с разтърсваща изповед: Призна страшната истина за катастрофата на Дивна!

кристин

Кристин Илиева с разтърсваща изповед!

Осем месеца, след като българският модел Кристин Илиева замалко да загуби живота си в тежка катастрофа заедно с певицата Дивна, манекенката даде откровено телевизионно интервю. В него тя за първи път разказа за зловещия инцидент, за изпитанията и битките, с които е трябвало да се сблъска и води след него.

Кристин изрази и огромната си благодарност към приятеля си, който неотлъчно е бил до нея през всичките тези трудни месеци на борба за живота и здравето ѝ, вдъхвайки ѝ силна обич, вяра и кураж. Пред „Папараци“ Илиева разказа за трудностите и промяната, която се е случила с нея след тежкия инцидент, пише hotnews.bg.

„Трудно е да го опиша с думи, но си е много тежко изпитание. На моменти се чудя откъде я вадя тази сила и воля, и търпение. По принцип съм супер нетърпелив човек. Ето, че се научих да бъда и търпелива“, каза Кристин.

„Случва ти се едно такова нещо, една такава беда – или се предаваш, или не. В случая съм на 21. Това ми се случи, когато бях на 20. Аз съм млад човек, искам да живея, искам да тичам, да танцувам, да пътувам. Един ден, когато си имам дечица, да си тичам след тях. Не можеш да се предадеш в такъв момент. Бориш се!“, сподели манекенката.

След всичко преживяно, Кристин днес е осъзнала, че освен на себе си, се чувства длъжна да вдъхва кураж и на другите, преминали през подобни прижевявания.

Тя добави още, че ѝ е изключително обидно, когато хората ѝ казват, че нищо ѝ нямало. Това, че в социалните мрежи изглеждала по един начин, не означава, че не е изпитвала болка и страдания през всичкото това време. За нея пътят към щастието и здравето са усмивката и силата на духа. Кристин разказва и за промените, които е претърпяла на личностно ниво.

„Станах много, много, много по-добър човек. Имам чувството, че ако е имало нещо негативно в мен или около мен, вече го няма“, споделя красавицата. Тя смело разказа и за инцидента. Причината била неправилно изпреварване. Илиева загубила съзнание за около 3 секунди. Дивна се обадила на 112, а Кристин – на приятеля си. Двамата и в момента са заедно, а той не я оставя нито за миг.

„Имам чувството, че силата на любовта ми помогна и ми помага да изживея този момент по-леко и да имам сила. Будиш се сутринта и знаеш, че ще го видиш този човек, ще стане часът, в който сте се уговорили да се видите. Ако няма такава тръпка – денят ти е сив“, признава с усмивка Илиева. С упоритите паник атаки също е успяла да се пребори.

Тя разкри още, че победата си над тях дължи най-вече на психолога ѝ. Той ѝ обяснил, че трябва да се научи да ги контролира. Последната си операция Кристин е претърпяла преди месец. Тя е била на коляното и все още се възстановява.

„Дай Боже до няколко месеца да започна да ходя без патерици“, си пожелава с надежда Кристин. „Често сънувам как си ходя нормално, как си сгъвам крачето. Не ми се събужда“, допълва още тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ