Извънредно! Изходите на Благоевград почерняха от полиция: Извършен е голям обир посред бял ден!

Полиция

Четирима маскирани и въоръжени нахълтали в заложна къща в Благоевград, заставили служителите да легнат по очи на пода и ограбили всичко заложено, съобщава struma.com. Според свидетели, нападателите са пристигнали с тъмна на цвят кола, спрели пред заложната къща и нахълтали вътре. Ограбено е голямо количество злато.

Полицията блокира улицата, на която се намира къщата – ул. „Полк. Дрангов“. Тя е собственост на  столичен бизнесмен.

Четиримата мъже нахълтали в къщата и заплашили с пистолет намиращата се там служителка. Жената изпаднала в шок, направила опит да крещи, но била повалена от единия от нападателите. Докато той притискал главата ѝ в пода, останалите грабили пръстени и ланци.

Все още не е установено колко точно е ограбеното злато. Не са наранили служителката, нито пък заплашвали, само предупреждавали да мълчи. Всичко станало за не повече от 5 минути.

Нападателите били облечени в тъмни дрехи с вдигнати яки. Дали са били маскирани жената не може да каже. Тя ще бъде разпитана повторно, като излезе от шока.

Полиция е окупирала къщата, чака се представител от софийската фирма, за да влязат ченгетата и да установят точно какви са щетите.

Изходите на Благоевград са блокирани, навсякъде гъмжи от ченгетата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ