Део от СПОРТ ТОТО води награждаването на участниците от 30-ия национален турнир за деца, лишени от родителска грижа

Ivan Kramarski_Ford Mondeo + 5 000 lv

Четирима софиянци получиха нови возила, спечелени от Втори тото шанс на „Тото 2 – 6 от 49“

Днес, 6 ноември, всички участници в 30-ия Национален турнир за деца, лишени от родителска грижа, получиха награди от водещия на СПОРТ ТОТО – Део. Игрите се състояха в комплекс „Спортна София“, зона Б5. Момичетата и момчетата на възраст между 13 и 18 години се включиха в състезанията по лека атлетика, футбол, тенис на маса, бадминтон, баскетбол и таекуондо. Бъдещите шампиони спортуваха и се забавляваха заедно с техния любимец Део, който с радост се включи в игрите.

“Много съм щастлив, че имам възможността да съм част от това събитие. Вие сте истински бъдещи шампиони, които съм сигурен, че ще прославят България със спортните си успехи. Продължавайте в този дух. Продължавайте да бъдете активни. Това е верният път – да намерете своя спорт и да тренирате!”, се обърна към децата Део.

Български спортен тотализатор е единственият държавен хазартен оператор, който дава 33% от своите постъпления за българския спорт. Само през 2017 г. ТОТОТО е осигурило близо 54 000 000 лева в подкрепа на спорта. Всеки участник в игрите на БСТ прави спорта у нас възможен.

На събитието присъстваха също и представители на Български олимпийски комитет, Министерство на младежта и спорта, Държавната агенция за закрила на детето и Агенция за социално подпомагане, както и известни спортисти.

След турнира, екипът на Български спортен тотализатор връчи ключовете за четири чисто нови автомобила, спечелени от Втори тото шанс на „Тото 2 – 6 от 49“. Имената на собствениците на два луксозни автомобила Форд Мондео и 5 000 лева бонус към тях са Максим Лучански и Иван Крамарски. Возилата са спечелени в 76-ия и 83-ия тираж на игрите на тотализатора. Изключително щастлив беше и Боби Гочев, който си тръгна от събитието с новия си Форд ЕкоСпорт, спечелен в 78-ия тираж. Практичен градски автомобил Форд Фиеста стана собственост на софиянецът Ясен Димитров. Той спечели колата в 79-ия тото тираж.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ