Това разтресе бизнеса! Шофьорка осъди застраховател за два пъти повече пари за ПТП

1

Блъсната на пешеходна пътека жена води борба със застрахователна компания повече от две години. Тя е успяла да осъди застрахователите и да получи в пъти по-голяма сума спрямо определеното от компанията обезщетение.

След злополуката Надежда Иванова  се възстановява от тежките травми повече от месец в болница. По време на престоя си там тя започва да получава обаждания и посещения от адвокати. Всеки един от тях обещава да ѝ помогне.

Усъмних се в едно име и реших да проверя кога е регистриран към адвокатската колегия. Човекът ми обясняваше, че се занимава с такива дела от две години, а беше регистриран едва от две седмици, разказа Иванова пред Нова телевизия.

Тя решава сама да си намери адвокат. Осъжда шофьора, който я е блъснал, както и застрахователната компания, която й предлага обезщетение в размер от 25 000 лв. След две години и половина съдът присъджда като имуществени и неимуществени вреди общо 57 000 лв. Въпреки всички травми Иванова успява да се пребори.

Нямаш друг избор. Трябва да правиш рехабилитация, за да не останеш инвалид. Въпреки травмата отново трябва да пресичаш тези пешеходни пътеки, заяви Иванова.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ