Антон Тодоров скастри Манолова: Влаковата ѝ „одисея“- нагласена! „Случаен“ пътник се оказа…

мая влак

Влаковата „одисея” на омбудсмана Мая Манолова преди дни се оказа изцяло режисирана и нагласена пиар акция. Това разкрива чрез случайна снимка политологът Антон Тодоров. Един от случайните пътници в купето на Манолова се оказа петролен бос, а не гражданин с проблеми.
Ето какво написа Тодоров на стената си във фейсбук:

„Доказателство, че пиар акциите на Манолова са фалшиви и са мероприятие на БСП! На снимката този, който е прегърнал куфарчето и уж се е озовал във влака, е местен бизнесмен, който навремето може би е получил „червено куфарче“ като подарък. Местната петролна база в общинския център на община Антон е негова. Има фирма „Симов ойл“ ООД и не е виждал влак сигурно 20 години. Вози се на модерни скъпи джипове… Зарежда с горива общини в София област и т.н. Изцяло нагласена акция на БСП!

Симо Симов е и активен участник в протестите, които се организираха заради горивата и бензиностанциите в началото на годината.

Синът му Власимир Симов беше общински съветник от БСП и председател на ОбС-Антон от БСП предишен мандат.
Има също голям бизнес и почистваща фирма.

Другият му син е бил също общ.съветник от БСП, добавя Антон Тодоров.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ