Най-четеното в мрежата: Плашат ни с 1000 лева Гражданска, за да ни изчукат с 500

Заснемане

Това са абсолютни нереалистични бомбастики! 500 евро цена на Гражданската отговорност би надхвърлила драстично цените в Румъния и ще започне обратен процес – българи ще си регистрират колите там.

В момента нашите застрахователи доят румънците, но може да стане и обратното.

Целият цирк около ГО е просто драстично да ви вдигнат цената. До преди 3 месеца тя беше около 200 лв. След това само за дни стана 270-280 средно.

Уж нямало картел, пък веднага всички заедно вдигнаха. И то рязко. Просто излезе едно решение на ВКС, и сякаш те го бяха поръчали, мигновено вдигнаха цените. Няма анализ, няма време за изчакване на съдебната практика. Направо помпай.

И сега искат още.

Но 1000 лв. не само е непосилно за хората. То е и неконкурентно. И след като застрахователите в Гърция и Румъния се оправят с по-малки премии, значи и нашите могат.

Но една цена от 500 лв. реално не би мотивирала хората масово до ходят до Румъния да си пререгистрират колите. Там е балансът. И това са още 100% върху сегашните цени. А заедно с вече направеното раздуване, общото увеличение ще стане 150%.

Ето това иска застрахователната олигархия.

ГО е основната застраховка, която ги храни. Те не са никакви професионалисти, не развиват никакви други пазари, извън това дето държавата ни задължава да им плащаме. Ако видите колко малко са различните пенсионни застраховки, застраховки-живот, срещу бедствия, ако видите това, ще разберете за какво е смисълът.

ГО е една държавно гарантирана измама за малка шайка застрахователни престъпници. И като всички мутри, и те обичат „Все повече и повече“.

Сега ви плашат с 1000 лв., за да приемете 500. И да си отдъхнете…

Че само двойно-тройно, а не петорно…

Добри Божилов

06.11.2018За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ