Мира Добрева в отговор на интервю на Жоро Торнев: Да не се прави – баш него хванах в изневяра!

Мира Добрева

Когато съпругата ми Мира Добрева излезе от Къщата, питайте я лично кого точно е имала предвид, казвайки във „ВИП Брадър”, че й е изневерявал” – това посъветва Жоро Торнев в миналия брой на в-к „Уикенд“. Режисьорът на „Шоуто на Канала” беше 100% убеден, че думите на жена му не са се отнасяли за него, а за някой предишен неин партньор.

А ето как мисли тя: „А, нека Жоро да не се прави на три и половина! Точно него имах предвид. Да не ми се прави, ако обича. Мисля, че не ми е изневерявал само веднъж, но и нямам много доказателства, че е било повече пъти. Не е никак лесно да се мине през това. Но аз го преодолях, без да съсипя семейството си, което показва силата на характера ми. Една изневяра е достатъчен повод да съкрушиш нечий живот, а и своя. Заради нея можеш да съсипеш всичко, градено преди това.

Първия път, за който се съмнявам и съвсем нямам доказателства, беше малко преди да се оженим. Тоест, простих веднъж. Вторият път беше преди 4 години. Тоест, нося си винаги болката, но и готовността за прошка. Продължавам да вярвам, че който е безгрешен, трябва да хвърли първи камък. Не се мисля за безгрешна, за света вода ненапита. Смятам, че никога не съм застрахована, че и аз няма да направя такова нещо. Разбира се, искам да устоя и на тези години ще мога. С голямо гордост и достойнство минавам през брака и живота си, справям се добре. Склонна съм да забравя и простя изневяра, защото живеем в XXI век и прелюбодейството не е най-голямото зло, което можеш да причиниш“.

Колкото до това дали Мира е мислила за развод, тя споделя, че са й минавали подобни мисли.

Мислех, че няма да устоим. Но не сме се разделяли, като изключим един отвратителен следобед. Много дълго говорихме тогава и го помолих да се махне от мен. Просто не исках да го виждам в онзи момент. Нормална женска реакция. Вечерта му се обадих и го помолих да се видим. Аз направих първата крачка. Исках да продължим заедно. Пазя семейството си много здраво“, отсича блондинката.

Хонорарът си ще похарчи за семейството си: „Всички пари, които идват в едно семейство, са, за да го спасят от фалит и да помогнат нещо да се направи вкъщи (смее се). Имаме доста голям кредит за закупуване на жилище. Първо се мисли за него и след това за всичко останало. Мисля, че ще погася задължението и после ще отидем на някаква екскурзия“.

Мира не се радва на победата на Наско Колев. Тя се е надявала да спечели Петко, тъй като той на няколко пъти е заставал зад гърба й, за да я подкрепи, споделял е храната си с нея. Въпреки това е предчувствала, че победата ще отиде в ръцете на Наско. По-скоро би се радвала Ваня Костова да спечели, а не някой, който се е пазел през цялото време да не изпусне нервите си и да остане неопетнен.

Мира харесвам в себе си най-много това, че е доказала, че носи бръчките и торбичките си под очите с достойнство и че няма ботокс. „Повече се одобрявам като човек, отколкото като жена. Цялостното си поведение в Къщата на „ВИП Брадър” мога да оценя като положително“, категорична е тв водещата.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ