Истината излезе наяве: Убиецът Викторио въобще не е опитвал да се самоубие, раната била…

Викторио

Детеубиецът Викторио Александров, който застреля жена си Дарина Министерска и 12-месечната си дъщеря Никол, изобщо не е направил опит да се самоубие след зверството. Разкритието прави униформен източник, пряко ангажиран с разследването на трагедията,предаде ПИК позовавайки се на столичен седмичник.

Според него, охранителят се изплашил да си посегне и да отърве света от присъствието си след двойното убийство.

„Драскотината, която има на челото, е от рикошет. Не стига, че е детеубиец, ами се оказа и страхливец, който се героизира, като се разхожда с марля на главата, сякаш е белег от неуспешно самоубийство. Истината е, че дори и не се е опитал да си посегне“, коменитра спецченгето.

Информаторът под пагон подчертава, че колегите му са искали да въздадат улично правосъдие над психопата, докато се разхождал с доволна усмивка из „Пирогов“, където е настанен след ужаса на 29 октомври, стъписал София и България.

„Полицаите се бяха нахъсали да го пребият, поне ще му дадат истинска причина да лежи в спешното. Размина му се“, съжалява ченгето.

Оказва се, че психопатът е застрелял Никол с два куршума, а не с един, както се твърдеше в началото. Единият от тях е попаднал в дясното око на детето.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ